My First Baby: de fiets

Batavus Personal Bike Special Delivery

In december verwachten mijn lief en ik een dochter. Ze wordt m’n eerste kind en dus betreed ik de wondere wereld van de babyspullen. Een voorzichtige verkenningstocht van een PrĂ©natal superstore onlangs leerde me een belangrijke les: aanstaande ouders verliezen elke notie van prijzen. Een kinderwagen voor 800 euro? Geen probleem. Wat een handel.
De komende tijd zal ik hier verslag doen van de belangrijkste gear. Onze eerste stap was een kindvriendelijke fiets. Half voorover liggend op haar kekke sportfiets is er voor m’n lief niet meer bij. De rug moet recht. De keuze is gevallen op een Batavus Personal Bike Special Delivery. Een slagschip dat verrassend comfortabel fietst. Het stuurslot schijnt een zegen te zijn bij op- en afstappen met kind in het zitje. De eerste hobbel is genomen…

7 Replies to “My First Baby: de fiets”

 1. waaaaaaaa, een dochter!!! dat wissik nog niet!, wat leuk man….
  gaat ie goed verder?

  1. Ook een mooie ja, hebben we ook nog op proefgereden. Is er wel voldoende ruimte tussen stuur en zadel voor een zitje (en dat je dan nog comfortable kan op- en afstappen)?

 2. Wij hebben dezelfde fiets. Voor zijn formaat en gewicht rijdt het gevaarte inderdaad als een trein. Zelfs met twee kids.

 3. Hallo Erwin,

  had al van je moeder gehoord dat je vader zou worden.
  nog een paar maanden en dan is ze daar.
  het is geweldig leuk om vader te worden .
  en wij zijn al opa en oma , van Emma bijna 4 jaar(november) en maurits bijna 1 jaar (oktober).
  je moeder zal ook wel apetrots zijn als het zover is.
  we wensen de a.s. moeder veel kracht toe om dit wonder op de wereld te zetten.
  als het zo ver is stuur dan maar een mail.

  dag Erwin en vriendin.

  groeten
  Rob&Juliana Smit

Comments are closed.