My First Baby: de babyfoon

Luvion Premium

Commode, check. Ledikantje, check. Box, check. Tijd voor iets wat stroom nodig heeft. De babyfoon! Tot voort kort was er eentje die overal als beste uit de bus kwam, de Alecto DBX-88. Nieuw is de Luvion Premium, die me zelfs is aangeraden door een van de redacteuren van Engadget. De Luvion is een digitale beeldbabyfoon, met nachtzicht. Ik ga beide testen bij Bright. Zitten er vaders in de zaal die nog andere aanraders hebben?

6 Replies to “My First Baby: de babyfoon”

  1. Dezelfde zoektocht heb ik gemaakt, hier mijn uitkomst: Ik wilde graag een trilfunctie op babyfoon. Daardoor kwamen we uit op deze. En die Alecto is wel erg lelijk. Natuurlijk was een webcam ook wel leuk geweest, maar een cam alleen op je babyfoon zoals bij de Luvion, nee, dan wil ik hem juist ook via wifi op mijn iPhone zien! Een losse wificam dus en met Mobiscope app overal te bekijken. Ook leuk voor voor ouders om in te tunen 😉 Voor een logeerpartijtje kun je met twee iPhones 🙂 de Babyphone app gebruiken. Als je baby huilt belt hij het nummer van het tweede toestel erg handig. Zo vergroot je ook het bereik van je gewone babyfoon, mocht je dat willen.

  2. En of er vaders in de zaal zitten! Alecto DBX-82 aan te raden als je ook af en toe naar het Sluisje wilt. Wij hebben net een Siemens gigaset c470 gekocht, een huistelefoon met babyfoonfunctie die onze mobiele belt als er iets is, nooit meer gezeik met bereik!

  3. Ik zou lekker voor de Eyeball gaan. (af en toe even “analoog” naar je kind kijken)
    Je gaat jezelf toch niet als ouder diskwalificeren door als zo’n sneu type in een restaurant via je phone naar je kind te loeren?
    Of doe het het goed en neem een nanny, dan hoef ook geen vuile handen te maken.

Comments are closed.