Quest for the perfect bag (1)

Jeremy

Na diverse Freitags en Crumplers vond ik tijd voor een nieuwe bag. Dat valt niet mee voor een man vind ik. Als je iets zoek wat een beetje stijl heeft, dan wordt het al snel vrouwelijk. Of te Italiaans. Door een tip van Joachim Baan belandde ik bij de Londense Ally Capellino. Daar zag ik de Jeremy. Simpel, mooi waxed cotton, lekker kleurtje ook dat blauw. Ik was verkocht. Blijkt die zak werkelijk overal op het web uitverkocht. Zucht. Wordt vervolgd!

Update: Even gebeld naar Londen. Eind augustus komen nieuwe kleuren uit, waaronder zwart en olijfgroen. En de blauwe is er weer volgend voorjaar.

3 Replies to “Quest for the perfect bag (1)”

  1. Crumpler heb je dus al gehad, ik zweer erbij, wat een super dingen, super kwaliteit en heel erg handig.

Comments are closed.