Raad de Reeves

Keanu Reeves

Heb eindelijk The Day The Earth Stood Still gezien. Geen superfilm. Remakes, altijd lastig. Keanu Reeves vertolt de rol van Klaatu. Ik mag Reeves wel maar veel diepte als acteur heeft hij niet in mijn ogen. En dan moet ie ook nog een ogenschijnlijk gevoelloos buitenaards wezen spelen. Het is dat Jennifer Connelly meedoet, nog steeds een van de mooiste actrices in Hollywood, anders had je het als kijker echt alleen met de special effects moeten doen.

Het viel me op dat Reeves vrijwel altijd hetzelfde is gekleed. Uit welke films komen bovenstaande beelden? Antwoorden in de eerste reactie.

One Reply to “Raad de Reeves”

  1. Van links naar rechts: Constantine, The Day The Earth Stood Still, Johnny Mnemonic, The Devil’s Advocate en The Matrix.

Comments are closed.