Tien jaar WordPress, tijd voor wat nieuws

Check die replica van Han Solo's laser gun dan!

Na een verhuizing (check Bright TV maandag), een verjaardag (van m’n oudste dochter), een hack (van deze site), een inbraak (bij Bright) en een paar feestdagen heb ik op de valreep van mijn kerstvakantie toch nog een gaatje gevonden om m’n persoonlijke site een grote beurt te geven. Dat was nodig. M’n eerste post met WordPress op deze site dateert van tien jaar geleden. De frequentie lag nooit hoog, maar sinds Bright onderdeel is geworden van RTL Nederland in de zomer van 2015 kwam er van bloggen weinig meer terecht. Ik heb daarom de homepage statisch gemaakt en van links voorzien naar sociale media waar ik wat actiever ben. Ik overweeg mijn schrijfinspanningen op Medium.com te verhogen, zeker gezien hun nieuwe koers, maar ik beloof niks 😉 Gelukkig nieuwjaar!