“Your best course would be to tread lightly”

Breaking Bad

Oh boy. De allerlaatste acht afleveringen Breaking Bad zijn van start gegaan en de eerste is meteen weer raak. Wanneer Walter aan het einde zijn zwager Hank, werkzaam bij de DEA, bezoekt om hem te confronteren met de GPS-tracker die hij onder zijn auto heeft gevonden, dan is het aan. Walt ontkent eerst nog, hij is zeg maar nog ‘mister White’, de onschuldige scheikundeleraar. Maar zodra hij merkt dat Hank daar niet voor gaat, zo in shock dat uitgerekend zijn zwager de fameuze meth cook is, dan zie je Walt in een fractie veranderen in zijn criminele alter ego Heisenberg. Steengoed. Bryan Cranstons acteerwerk en dat van de rest van de sterke cast plus de ingenieuze schrijvers maken ‘Bad’ een van de beste series van de afgelopen jaren. De online populariteit wordt alleen geëvenaard door Game of Thrones. Check vooral ook deze video-mashup op de tekst en muziek van My Way. Bovenstaande illustratie is van Cara & Louie.