Mujjo Touchscreen Gloves #crtd16

Mujjo Touchscreen Gloves

Mijn tweede Curated geschenk is vandaag in de bus beland.

“Wellicht ben je nog aan het nazomeren en lijkt het koude weer ver weg. Maar dat duurt in de lage landen helaas nooit lang. Ik kom graag beslagen ten ijs en heb daarom alvast deze handschoenen voor je uitgekozen. Ze zijn speciaal gemaakt om touchscreens, zoals op je smartphone of tablet, te kunnen bedienen, wat met je hand in een normale handschoen niet mogelijk is. Ik heb in de loop der jaren diverse modellen van verschillende merken geprobeerd en er was eigenlijk altijd wel wat: te koud, te stug, te lelijk of de kwaliteit te matig en de geleiding voor de touchbediening werkte nooit optimaal. Totdat ik vorige winter de nieuwe handschoenen van het Nederlandse Mujjo aantrok. Lekker warm, stoer dessin, goede pasvorm en de touchbediening werkt als een droog mes op zachte boter. High five!”

De volgende verrassing volgt begin december. Je kunt je op mij of een van de andere curatoren abonneren voor 25 euro per kwartaal. Je kunt ook een abonnement cadeau doen.