My First Baby: de kijkwijzer

Pingu

Eve was anderhalf toen we haar soms voor de buis zetten met een YouTube playlist Tom & Jerry tekenfilms. Todat iemand ons er op wees dat die serie best gewelddadig is. Verdomd, niet bij stilgestaan. Eve was er dol op. “Pie-pie en mauw-mauw” noemde ze ze. Daarna maar eens verdiept in geschikte series. Het begint met Teletubbies (“tie-tie”). Eve is nu 2,5 en zit in de fase van Dribble, Zandkasteel, Wielen van de Bus en Pingu. Laatst moest ze huilen omdat Pingu in het water was gevallen. Aandoenlijk. Niet dat er veel te vinden valt over welke series geschikt zijn voor welke leeftijd. Een pas geopende site die ik daarom kan aanbevelen is Mediasmarties. K3 is gelukkig pas vanaf 4 jaar. Tom & Jerry blijkt 5+. Ahum.

3 Replies to “My First Baby: de kijkwijzer”

  1. Onze tip: molletje! Ook voor jezelf een visueel feest. Check bij bol voor weinig. Barbapappa was ook lang favoriet

Comments are closed.