Ikea Knäppa #crtd04

Ikea Knäppa

Verrassing! Het eerste geschenk is vandaag gearriveerd bij mijn Curated-abonnees.

Huh, wat? Een camera van Ikea? Ja, een camera van Ikea. Van karton. Daar hou ik van, een verrassende combinatie tussen digitaal en analoog. Mooi minimaal ook. Hij maakt 40 foto’s van cultkwaliteit die via usb op je computer kunt zetten. Met een potlood op de resetknop en je kunt weer schieten. De Knäppa is door Ikea gelimiteerd als promotional gift onder leden van de internationale pers verspreid tijdens de designbeurs in Milaan eerder dit jaar om zijn nieuwe Uppleva-lijn met consumentenelectronica luister bij te zetten. De Knäppa is nergens te koop. Maar jij hebt er nu een. Exclusief via Curated. Say cheese!

De volgende verrassing volgt in september. Je kunt je op mij of een van de andere curatoren abonneren voor 25 euro per kwartaal.

4 Replies to “Ikea Knäppa #crtd04”

  1. Oh….. *piep*. Toen ik deze camera voorbij zag staan had ik maar een reactie… Wil. Ik. Hebben. De teleurstelling was groot bij de ontdekking dat hij niet in de verkoop zou gaan. Why not?

    Ook je Curator ‘job’ kwam voorbij. ‘Hmm. eerst zien, dan geloven’ was de reactie. Wat baal ik nu van die koud-water-vrees. Ik ren as we speak naar de curated website, in de hoop dat je volgende geschenk minstens net zo iconic zal zijn..

  2. Ik had nog zo zitten twijfelen om me te abonneren bij Curated, maar had het idee dat mijn Kickstarter manie al te erg is. Sluit me aan bij Bas hierboven. Zojuist gerend naar de site om mezelf in te schrijven. Zie ik gelijk dat alle andere curatoren ook goed werk hebben geleverd. Hele Curated concept doet me denken aan een classy versie van Hipstery.com
    Wij hebben de maker ervan nog eens laten spreken over hun ontwerpproces bij This happened…
    http://www.thishappened.org/talks/adam-fletcher

Comments are closed.