Unknown ***

Unknown

Ergens heb ik wel een zwak voor Liam Neeson. Een fijne no-nonsense acteur die in vrijwel elke rol meteen geloofwaardig is. Hij maakte bij mij indruk in Taken, een hele efficiënte actiefilm zonder poespas of opsmuck. Unknown, die nu nog in de bios draait, komt in de buurt maar gaat ietwat mank omdat het beoogde usualsuspect-effect niet helemaal werkt. January Jones overigens, die we kennen van Mad Men, ziet er ook op het grote doek prachtig uit. Ze speelt een verrassende rol, al zit haar screentime vooral in het begin en aan het einde van de film, waarin ze twee gezichten vertoont; die van loving wife en die van ijskoude professional. Al met al: not bad.

Ook gezien:
The Mechanic ***
Hobo with a Shotgun ***
No Strings Attached ***
The Lincoln Lawyer ***
The Matador ***

2 Replies to “Unknown ***”

  1. Erwin, volgende keer graag een spoiler-warning, aub. Die een na laatste regel had ik liever niet gelezen. Film gisteravond gezien en ik wist hierdoor net iets te veel… 😛

Comments are closed.