WordPress 2.6 (en de iPhone)

Zojuist WordPress 2.6 geinstalleerd op de server. Altijd een goed moment om iets toe te voegen. Dat is WPhone geworden, een plugin die een versie van je WordPress Dashboard toont die is afgestemd op mobiele telefoons en de iPhone in het bijzonder. WordPress heeft zelf ook een iPhone app uitgegeven, maar WPhone is lekker lean en mean. (Al is het lastig links toevoegen in een post op een iPhone.) En er is meer. De iWPhone WordPress Plugin & Theme die iPhone-bezoekers van je site een afgeslankte versie toont. Zo heftig is mijn site niet dus die heb ik geskipt. En je kunt je ‘normale’ blog ook in iPhone-jasje steken met deze theme. Ik ben er niet kapot van.

6 Replies to “WordPress 2.6 (en de iPhone)”

  1. Hee Erwin,

    Ik maak ook gebruik van WordPress voor mijn site http://www.visueelamusement.nl. Ik heb een paar vragen over die update. Het lijkt me dat je niet de hele update moet uploaden, toch? Anders overschrijf je de hele content. Ik ben niet zo handig met HTML dus misschien kan je me vertellen hoe ik die update veilig kan installeren. En weet jij ook of het mogelijk is om in een nieuwe pagina verschillende posts te kunnen aanmaken? Voor zo ver ik het nu door heb, kan je alleen in HOME posts aanmaken, en niet in een andere pagina. Best wel suf, vind ik dat…

    Jullie zijn nu in Canada? Tof! Waar precies? Veel plezier daar en doe de groeten aan Yke.

    Groet, Jorgen (van Lava)

  2. WordPress heeft een goede handleiding. De map wp-content kun je laten zoals die is ja. Maak wel een back-up van je data (kan vanuit WP) want bij mij ging het bij deze update in eerste instantie fout. En voor zover ik weet kun je alleen voor home posts maken ja. Een ‘zwaarder’ alternatief op WP is Drupal, daarin kan dat wel. Canada was te gek, foto’s staan hier. Gefeliciteerd nog met de kleine!

  3. Excellent essay and site. I put a link to your compassion essay on my website. Good work.

Comments are closed.