iPhone 3G: een beetje magie voor de massa

iPhone 3G

Het is 11 juli en de iPhone is eindelijk in Nederland gearriveerd. Als eerste in Rotterdam vannacht:

Als ik nu een telefoon moest kiezen, zou ik voor de iPhone 3G gaan. Omdat het simpelweg een heerlijke telefoon is. De telefoon zelf is een lust voor het oog en het 3G model ligt beter in de hand dan het eerste. De bediening is en blijft een genot en is tot dusver ongeëvenaard. Een telefoon ook waarop ik voor het eerst internet echt gebruik, wat met de 3G nog prettiger gaat als er geen wifi-hotspots in de buurt zijn. Een telefoon die zich middels iTunes heel soepel laat synchroniseren met je mail, contacten, agenda en muziek op je computer (en dadelijk met MobileMe nog beter). En een telefoon die vanaf morgen gewoon hier verkrijgbaar is met alle toeters en bellen. Geen gehack meer maar gemak.

Meer op Bright.nl.