Breaking Bad: ‘This shit is tight, esse’

Breaking Bad

We hadden de serie eerder dit jaar bij Bright al tussen de tips staan toen Lost, Heroes en 24 ten einde liepen. Breaking Bad. Ik ben nu bezig in het tweede seizoen en boy, deze serie is even verslavend als de crystal meth die de scheikundeleraar gaat koken wanneer hij ontdekt longkanker te hebben en hij de financiƫle toekomst van zijn gezin wil veiligstellen. Knap geschreven, sterk spel en voor een tv-serie hele frisse editing. Breaking Bad heeft meteen een vaste plek veroverd tussen mijn favorites naast Mad Men, True Blood en dadelijk weer Dexter. Als je wilt weten hoe lang je vooruit kunt: er zijn drie seizoenen beschikbaar, in totaal 33 afleveringen. In juli 2011 gaat seizoen 4 van start.

One Reply to “Breaking Bad: ‘This shit is tight, esse’”

Comments are closed.