Het jaar van Caribou

Caribou

Als ik één optreden op Lowlands had willen zien, dan was het Caribou die gisteravond optrad. Zijn laatste album Swim is een van de beste van het jaar, althans op mijn lijstje. Nummers als Odessa, Sun en Lalibela doen het lekker in de repeat. Of zoals de site van Lowlands hem omschrijft:

Canadees Dan Snaith maakt de geestverruimende beginselen pasklaar voor dit millennium. Dus: geen lange, het hemelruim openwaaierende jams, maar puik afgepaste, in elektronica gevatte liedjes waarin zulke elementen als dance en soul tegen de binnenkant van zijn hoofd worden gehouden om in de vorm van mysterieuze vergezichten hun plek weer op te eisen. Eh? Ja, Caribou doet beslist iets met je belevingswereld!

2 Replies to “Het jaar van Caribou”

  1. Erwin,

    Heb je dit getypt op een ipad, of erger nog op je ihpone?

    Ik lees door acht spelfouten heen.

    Of was je gewoon te vroeg wakker (gemaakt) vanmorgen…

Comments are closed.