Dexter

dexter.jpg

Ik heb een nieuwe favoriete serie naast Lost. Hij heet Dexter, werkt als bloedanalist bij de politie van Miami en is in zijn vrije tijd seriemoordenaar. Ik heb net het eerste seizoen afgekeken. Knap hoe het verhaal over twaalf afleveringen is uitgesmeerd. Hoofdrolspeler Michael Hall is bekend van Six Feet Under, de serie die mij weer tot seriekijken aanzette, waarin hij een homoseksuele begrafenisondernemer speelde. Hij komt uit een goed jaar. De voice-over in Dexter is ook erg prettig. Ik hou sowieso van voice-overs. Morgan Freeman in March with the Penguins. Ricky Jay in Magnolia. Billy Bob Thornton in The Man Who Wasn’t There. Benieuwd hoe Dexter verder gaat in seizoen 2 dat ik al binnen heb. Het derde start later dit jaar.

3 Replies to “Dexter”

  1. Dexter kwam ik een paar maand geleden ook al tegen en heb het eerste seizooen er ook al een poosje opzitten. Meesterlijke serie.
    lekker sfeertje, leuke gast die Dexter, inderdaad de voiceover is ook heel prima., brengt een lekker sfeertje met zich mee.

    Op naar de volgende series.

  2. Ow ik ben zo jaloers dat je nog niet alle afleveringen gezien hebt…

    ik heb in ieder geval goed nieuws voor je. Seizoen 2 is nog vetter en spannender dan seizoen 1. Have fun!

  3. Grappig fenomeen is dat ja, jaloers kunnen zijn op iets nog niet gezien hebben. Iemand bij Bright vertelde laatst dat hij nog geen enkele aflevering van Lost had gezien.

Comments are closed.