Lost finale seizoen 3

lost3.jpg

Gisteren de finale gezien van het derde seizoen Lost. De serie is na een zwakke seizoenstart weer op het oude niveau wat mij betreft. Wat ik alleen niet begrijp is dat we een flash forward te zien krijgen, naar een moment dat ze klaarblijkelijk gered zijn en een labiele Jack Kate probeert te overtuigen dat ze terug moeten naar het eiland. Ik hoop niet dat veel van de resterende 48 afleveringen zich in het post-eiland decor afspelen. Februari volgend jaar weten we meer.

4 Replies to “Lost finale seizoen 3”

  1. Was best spannend, hè? Ik begrijp alleen niet waarom Charlie niet naarbuiten zwom door het raampje.

  2. het had nog veel makkelijker gekunt… charlie had gewoon door de deuropening moeten gaan en de deur van buiten dichtdraaien, dan leefde die gewoon nog.

Comments are closed.