Hond te huur

doggie.jpg

Telkens als ik op het strand ben, moet ik er weer aan denken: waarom kun je niet een hond huren voor een middag? Je kunt auto’s huren, fietsen, paarden, waarom geen hond? Ik zou zelf niet snel een hond nemen. Ik hou van honden, maar ik heb geen tijd (en zin) om drie keer de deur uit te moeten en ik vind dat die beesten de ruimte moeten hebben. Bij Springwise las ik over FlexPetz dat net gestart is in Los Angeles. Lijkt me een gat in de markt…

15 Replies to “Hond te huur”

 1. Hoi Erwin,

  Ik heb precies zelfde gedachten gehad…weet je of in N.L. al mogelijk is een hond te huren?

  Bedankt
  Iris

 2. Is al eens opgezet en de dierenbescherming schijnt daar tegen te zijn! Omdat een hond verwacht weer een baasje te hebben.

 3. ik zit steeds te denken waarom je geen katten kan huren . ik heb ook weinig tijd maar ik vind katten leuk en het si heel goed tegen de muizen want we worden hier in amsterdam gek van de muizen

  1. Een kat is echt niet veel werk, asiel zit vol! ( heb er zelf 2)
   Knuffelen-spelen-lekker eten- kattenbak en s’avonds gezelschap
   Dat is wat die lieve knuffeldieren verlangen

   Ga ervoor!

 4. Super idee, mijn dochter wil heel graag een hond maar het is onmogelijk te realiseren. Dit is voor mij een uitkomst,gat in de markt.
  Groet,

 5. Heb er zo vaak aan gedacht. Lijkt me heerlijk. Ravotten op het strand of rennen in het bos. Moet toch kunnen…..voor het beestje ook een dagje uit.Groetjes

 6. belachelijk om een hond steeds weer vanuit z`n roedel te halen en `m in een volstrekt nieuwe te douwen. en dat alleen maar om jullie te vermaken.
  een hond is voor het leven, niet alleen maar voor heel even. ga naar bart smit of zo!

 7. Ik vind dat ook maar zielig..je kan een hond niet verhuren alsof het een fiets is. Een hond is een levend wezen, met emoties, gevoel en kan niet steeds van hot naar her worden gesleept. Een betere optie is misschien dat mensen eens naar het asiel gaan en kijken of ze daar kunnen helpen als vrijwilliger bij bijv. het honden uitlaten.. Of kijken of ze vaste oppas kunnen worden voor mensen met een hond/honden

 8. Ik vind dit geen slecht idee, ikzelf ben eigenaar van een middel-grote hond ( 26 kg)
  Ik werk ook zoals een normaal persoon en spendeer mijn meeste vrije tijd aan mijn huisdier: wandelen, zwemmen, daguitstapjes naar de zee of gewoon eens wat verder om een ander park te hebben. Elke avond zoizo een wandeling van minstens een uur waarbij hij achter zijn balletje rent. Mijn fysiek is niet goed genoeg om met hem te joggen, steppen, … Hij is een verre kruising van windhond dus heeft echt wel een snelheid! Spijtig dat ik nog niemand heb gevonden om dat ook met hem te gaan doen, als we iemand tegen komen die voorbij ons jogt, trekt hij en zie je dat hij dat ook wilt. Daarmee het idee is zo slecht niet, als je huisdier de persoon nu eenmaal leert kennen en er regelmatig mee op stap gaat, dan heb ik niet het gevoel dat mijn hond iets te kort schiet, wat ik nu dus wel heb. Iemand met een goede fysiek om met de hond te joggen? ( regio Antwerpen)

  Ik heb ook 2 katten, die zijn makkelijk, speelgoed- eten – kattenbak en s’avond een warm persoon om bij te liggen is al genoeg voor hun, succes iedereen

 9. Ik vind het een goed idee.
  Want mijn grootste wens is een HOND!!
  Maar mijn moeder word ziek van honden.
  Dus ja……

Comments are closed.