Update vanderzande.com

Nieuwe versie van WordPress geïnstalleerd. Nooit een goed idee om daar ‘s avonds half 12 aan te beginnen. Verkleumd kroop ik nog net voor het licht worden in bed vannacht. Maar goed, alles staat weer strak. Paar nieuwe plugins toegevoegd, waaronder Sociable. De nieuwe versie van WordPress ondersteund tags dus ik ben nu alle posts aan het nalopen. Gelukkig post ik niet zo heel vaak…

De foto in de header is van Peter Bongers, die maakt knappe platen.

3 Replies to “Update vanderzande.com”

 1. He Edwin,

  Na een tijdje heb ik Bright èn jouw site weer ontdekt. En gelijk maar een abbo tje geregeld. Erg prettig hoe het blad zich ontwikkeld. Complimenten.

  Doe mij even een plezier en laat me svp weten welk wordpress thema je gebruikt? Dan kan ik het als basis inspiratie gebruiken.
  Alvast dank. Groet, Ro

 2. Bedankt. Je hebt er wel persoonlijk èn verdienstelijk aan lopen knutselen zeg. Mooi man.

  En ik zal je naam nooit meer verkeerd spellen. (de toetsjes op de iPhone zijn toch best klein te noemen…

  Groet, Ro

Comments are closed.