My first iPhone

iphone.jpg

Direct na m’n vakantie een iPhone voor op de redactie bij Bright geregeld. En hij is binnen. Wow. De AT&T-activatie is eenvoudig te omzeilen en een eenvoudige simlockhack lijkt niet lang meer te duren. En dan nog, een iPhone zonder telefoon is eigenlijk een hele fijne pda-ipod combo. De camera valt me reuze mee en de interface is nog beter dan ik had verwacht. En alles ziet er verdomde lekker uit op dit scherm. De browser laat mobiel internet zoals we dat kenden ver achter zich, de mail is prettig, eigenlijk alles, op het soft keyboard na dan, werkt gewoon heel erg fijn. Je zou er eigenlijk prima één naast je mobiele telefoon kunnen hebben.

11 Replies to “My first iPhone”

  1. Eens. Als Wifi iPod is ie ook fantastisch. Bellen, ach …

  2. Hoi!

    Ik hoorde je vandaag op de radio over een motorola die je gebruikte voor in het buitenland met veel beter bereik. Over welk type heb je het hier en is het te koop in NL?
    Ik ga zo voor een paar maanden ecologisch veldonderzoek naar een afgelegen Indonesisch eiland, vandaar 🙂

  3. De Motofone heeft een beter bereik omdat de batterij niets te geven hoeft aan het display, chip of wat dan ook. Puur batt. voor bereikmonster.
    En wat betreft de iPhone, it’s called a freakin i’Phone’ lijkt me essentieel dat je er mee kan bellen. Ik hecht meer waarde aan goede instellingen en dan heb je met de viewty meer in je hand als met een iphone. (UMTS, 5Mp) Ik zit me gek te mailen, mmsen, internet via hsdpa, videobellen, etc. meer mobiele communicatie kan ik niet aan hoor. Bovendien heb al gehackte viewty’s gezien die meer iPhone waren dan apple zelf. Een goede pda? de mda 2, sterker dan zijn nieuwe grote broer tytn2 en spotgoedkoop. (als je hem vindt)

  4. De iPhone is wat betreft features wat middelmatig ja, maar de interface en gebruiksvriendelijkheid wegen voor mij minstens zo zwaar. Ik gebruik ‘m al een half jaar en ondanks al het gedoe met updates, hacken en de mindere features (en m’n hang naar een N95 8gb bijvoorbeeld) blijft het m’n eerste keuze.

  5. Можно и поспорить по этому вопросу, ведь только в споре может зародиться истина. 🙂

  6. heey
    ikz ou graag de iphone kopen
    maaar ik weet et niet goed eignlijk
    er zijn veel mensen die zeggen dat hij niet zo goed is
    ik weet niet echt wat ik moet geloven

    heb je raad mail mij trg !!
    grtzzz!!

  7. De beste telefoons op dit moment zijn wat mij betreft de iPhone 3G (gebruiksgemak), T-Mobile G1 (internet) en de Blackberry Bold (messaging). Take your pick.

Comments are closed.