Alleen editor’s choice in Bright Shop

Bright Shop

Ik ben momenteel druk met een nieuw project: de Bright Shop.

We zijn iets nieuws gestart. Bright gaat producten verkopen. Producten waar wij redactioneel helemaal achter staan. Producten die we hebben getest, goed bevonden en die er bovenuit steken. Editor’s choice dus. Curated commerce zo je wilt.

Erg gaaf om op te zetten en zeer leerzaam. Onder de eerste producten, die we wekelijks aan het assortiment toevoegen, zitten de Touchscreen Gloves van Mujjo, de stormparaplu van Senz en de SwitchEasy Tones case voor de iPhone 5. Er zijn nog veel meer knappe producten onderweg, waaronder de eerste collabo’s. Kom ook zeker kijken op Bright Night #21 op donderdag 13 december, daar houden we naast de Uitpakparty ook een ‘kerstmarkt’.

2 Replies to “Alleen editor’s choice in Bright Shop”

  1. Wat is de insteek achter de Bright Shop? Gaan jullie de producten met winst doorverkopen of is het juist bedoeld om de bedenkers en makers van de producten te pushen?

    1. Het simpele idee was: wij filteren, selecteren en testen producten. Alleen de allerbeste raden we aan. Waarom dan niet ook de service afmaken met de verkoop van die producten. De verhalen van de makers en de producten staan daarbij voorop.

Comments are closed.