S H I F T 2.32 [HIP HIP Hurrah!]
vrijdag 08.08.97
http://www.shift.pi.net/


1. HOPE kraakt HIP
2. Het graf van Gates
3. Wat is Telnet?

Een speciale - ingekorte - aflevering van de Daily Planet en Shift Mail live vanaf het internationale hackerscongres HIP '97 dat dit weekeinde op een camping nabij Almere wordt gehouden.1. HOPE kraakt HIP

HOPE is het hackercongres dat tegelijkertijd in New York gehouden wordt. Via het net zijn de twee bijeenkomsten met elkaar verbonden. De HOPE-hackers maakten meteen van de gelegenheid gebruik om de site van HIP te kraken: "We just hacked your HIP site. We were bored and had nothing to do. I hope you guys don't mind", stelde Emmanuel Goldstein, die live via een PictureTel-verbinding uit New York op virtuele wijze de opening verrichtte.


2. Het graf van Gates

Erwin van der Zande arriveerde donderdagavond op HIP: "Midden op het grote veld zien we plots een grafzerk met als opschrift: Bill Gates. 28-10-1955. 8-8-1997. Where do you want to go today? Een sterk staaltje HIP humor. Had ie Apple maar niet moeten kopen."


3. Wat is Telnet?

Francisco van Jole arriveert vrijdag vroeg in de middag, knorrig: "Vier jaar geleden verzamelden een paar honderd freaks zich op een camping omdat buiten hen vrijwel niemand in Nederland wist wat Telnet was, nu weet de helft van de aanwezigen het waarschijnlijk niet. HIP zou in dat licht ook wel eens de afkorting kunnen zijn voor hypocrisy. Maar een milde vorm dan, dat wel."

http://www.shift.pi.net/
++++

© 1997 Planet Internet. Alle rechten voorbehouden.
Shift Mail is een gratis uitgave en louter bedoeld voor persoonlijk gebruik. Shift Mail verschijnt wekelijks op vrijdag. Dit e-mail magazine is gemaakt van kringloop-elektronen.

homepage: http://www.shift.pi.net/
e-mail: shift@pi.net
redactie: Erwin van der Zande evdz@pi.net
mailsupport: cybrarians@pi.net
news:pi.shift [alleen voor abonnees van Planet Internet en World Access]
archief: http://www.shift.pi.net/mail/97/232.html
sales: adverteerders@pi.net
adverteren: http://www.pi.net/servicedesk/tariefkaart/
oplage: 8750

Abonneren op Shift Mail kan online op de site en per e-mail. Stuur een e-mail naar listserv@pi.net met in de body: subscribe shiftmail voornaam achternaam. De subject-regel kan blanco blijven. Werkt dit niet naar behoren, lees dan de instructies zoals die op de site van Shift staan op de Mail pagina.