ezelsoor
DE//BOOKMARKS.VAN:
  [ J E R O E N   V A N   I N K E L ]  pijltje

 

 
(mugshot) Jeroen van Inkel (1966) is - dat mogen we gerust stellen - Neerlands bekendste radiojockey. Momenteel rinkeldekinkelt hij het ochtendprogramma Ook Goeiemorgen. Naast radio heeft Van Inkel drie grote andere passies: formule 1, strips en computers - in die volgorde. Wanneer hij online is, zoekt hij vooral de snelheid op. Bij Shift blijft hij nog maar net binnen de bochten.   F o r m u l e 1 . n l
Een site bedacht, gemaakt en gerund door Mark Joosten van Veronica Internet. Ziet er mooi uit, lekker overzichtelijk met weinig poes-pas maar wel met een goeie uitstraling. Natuurlijk is het vanwege mijn voorliefde voor de autosport dat ik deze site vaak bezoek. Ik ben zelf veel bezig met Formule-1 maar het gebeurt regelmatig dat Mark nieuwtjes heeft die ik nog niet wist. Of als ik iets wil uitzoeken over een race van vorig jaar dan is de info makkelijk en snel te vinden.

A u t o w e b   9 7
Jacques Villeneuve Deze site ontdekte ik anderhalf jaar geleden en de accurate informatie en de grafische opbouw spraken mij erg aan. Ter plekke op de circuits over de hele wereld hebben ze een mannetje rondlopen die een dag-tot-dag verslag maakt en bovendien foto's die ze meteen op het Net zetten. De site is sinds vorig jaar wat veranderd en niet bepaald ten goede. Wel hebben ze veel publiciteit gekregen door het plaatsen van hun URL op de zijkant van Formule-1 bolides van Villeneuve en Frentzen.

C N N
De CNN site is wat je noemt een topsite. Er zit een lekkere snelle computer achter dus als het Net niet al te traag is, kun je vrij vlot beschikken over alle informatie. Lekker Amerikaans opgezet. Duidelijk, logisch en zeer gebruiksvriendelijk.

E m p i r e   C a m
Empire State Building Leuk speeltje van mijn oude radio-maatje Adam Curry. Het gerucht gaat dat hij de camera ZELF heeft opgehangen. Wat dat betreft, is er dus niet veel veranderd sinds hij bij de radiopiraat Radio Decibel het dak op klom en zelfs in de antennemast. Geeft een leuk gevoel dergelijke beelden op je scherm te toveren. Eigenlijk zou je een scherm moeten hebben met allemaal van dit soort beelden uit alle grote steden van de wereld. Je weet wel, zo'n overzichtkanaal met alle verschillende TV-zenders van de kabelmaatschappij.

J o s   V e r s t a p p e n   I n f o   P a g e
Jos Verstappen Ook een Formule-1 site, maar deze staat helemaal in het teken van Jos Verstappen. De site wordt onderhouden door Coen en Sandra en de afgelopen jaren heb ik hun site zien ontwikkelen van een leuke amateur-site tot een prachtige volwaardige top-site. Het leuke van deze site is dat ze vaak over leuke nieuwtjes over Jos beschikken. Door hun persoonlijke band en de ondersteuning van zijn manager Huub Rothengatter hebben ze vaak de hot stuff als eerste. Zoals het nieuws over de zwangerschap van zijn vrouw Sophie. Site is wel een beetje traag, een snellere computer voor Coen en Sandra zou niet gek zijn. Maar goed, 'snelheid' is iets wat de bolide van Jos ook mist, dus wie weet is het een teken van solidariteit.

T i n t i n
Dit is de officiële Kuifje site, ondersteund door de Kuifje Stichting - lees: de op geld beluste weduwe van Hergé. Op zich dus een perfect stukje gereedschap om de waarde van alle verzamelstukken tot ongekende hoogtes te brengen... fout! Dat is iets wat niet gebeurt, leuke informatie over het werk van Hergé zonder overdreven drang tot geld verdienen. Natuurlijk zijn de graphics hier belangrijk en men past ze subtiel en met smaak toe."   einde

archief
 
 


   © 1997 Planet Internet. Alle rechten voorbehouden.