Gadget van het jaar #curated120

Selfie stick

Mijn elfde gift is gearriveerd bij m’n Curated-abonnees. Een passage uit de begeleidende brief:

De Samsung Gear VR. De Apple iPhone 6 Plus. De Pebble Steel. De Philips Hue tap. De Airwheel. De LG Smart TV met WebOS. De Apple iPad Air 2. De Oculus Rift. De GoPro Hero4. De Apple iMac met 5K display. De Blackphone. De Microsoft Surface Pro 3. Osmo. De TARS robot in Interstellar. Of toch de Apple Watch (ook al verschijnt ie pas in april 2015). Wat is dé gadget van het jaar? Ik ga het je zeggen: de selfie stick. Het compacte statief waarmee je betere selfies maakt is wat mij betreft de meest opzienbare gadget van dit jaar. Tuurlijk, virtual reality is de toekomst. En komend jaar koopt 1 op de 3 mensen met een smartphone een wearable. Maar kun je daar een betere selfie mee maken? Nee. En selfies, let’s face it, is toch waar het allemaal om draait.

Je kunt je op mij of een van de andere curatoren abonneren voor 30 euro per kwartaal. Schrijf je in en je ontvangt begin maart mijn volgende zending. (Bestaande leden die twee nieuwe regelen krijgen een tof Curated t-shirt.)

One Reply to “Gadget van het jaar #curated120”

  1. Die selfie sticks zijn echt gaaf. Het is wel een trend waarvan ik denk: Hoe lang gaat die nog duren. Maar ja zoals met de meeste gadgets is het een trend product.

Comments are closed.