My First Baby: de buggy

Quinny Yezz

Eve is nu 2 jaar oud. Ze zit nog best graag in een wagentje (of op papa’s nek). Onze Bugaboo Cameleon doet nog steeds trouwe dienst, maar hij blijft wat groot voor achterin de auto. Tijd voor een handzame, lichte buggy. Een eerste verkenning viel vies tegen. Veel buggy’s die helemaal niet handzaam zijn of licht van gewicht. Tot we de Quinny Yezz probeerden, net op de markt verschenen. De draagconstructie oogt als die van een hangstoel. Het zitje is beduidend breder dan in menig andere buggy, Eve zit er heel comfortabel in. Je bestuurt de Yezz met twee vingers, hij weegt slechts vijf kilo. Ingeklapt is ie vrij compact. Enige minput: zonder kind er in kiepert ie wel eens onderuit. Wij hebben de grijze, de andere kleuren zijn nogal heftig.

One Reply to “My First Baby: de buggy”

  1. Mooi trendy design buggy. Wij hebben gekozen voor de Maclaren, meerdere ligposities (comfort kind), ook met één hand te bedienen (inklappen en uitklappen), wendbaar en poepvrije banden.

    Kortom, een zeer praktisch en degelijk vervoersmiddel, met interessante kleurcombinaties. Tevens is deze ook lekker licht qua gewicht en bediening.

    Onderin kan je redelijk wat in kwijt en wel stabiel zonder kind. Als je de kindertas eraan hebt valt het natuurlijk naar achteren, maar dan zetten we de tas op het zitvlak.

    Het kind kan in diverse posities liggen en dat is vooral fijn voor het kind. Lekker slapen of rechtop zitten om in de buggy te eten of te drinken.

    Voor onze kinderen en ons is dit een ideale buggy gebleken en we maken er regelmatig nog gebruik van (inmiddels derde op komst).

Comments are closed.