The Power of Print

Bladenweek 2011

Het is Bladenweek, voorheen bekend als de Week van het Tijdschrift. Het initiatief van het Nederlands Uitgeversverbond wil magazines in het zonnetje zetten. De campagne volgt de toonzetting van het Amerikaanse voorbeeld: The Power of Print. Die is weliswaar defensief – de markt voor magazines leeft nog volop! we groeien zelfs! – maar de copy is voortreffelijk:

“We surf the internet. We swim in magazines. The internet is exhilarating. Magazines are enveloping. The internet grabs you. Magazines embrace you. The internet is impulsive. Magazines are immersive. And both media are growing.”

Jammer dat de Nederlandse campagne vooral op adverteerders lijkt gericht in plaats van het brede publiek. Afgebeeld is trouwens Papercut, de beste kiosk in Stockholm. Heb om het feestje mee te vieren de nieuwe Inventory bij Athenaeum besteld. Tip van de week: Bright #39 is ook net uit.

2 Replies to “The Power of Print”

  1. Ook de oude inventory ontvangen? Na te klikken op jouw link zou ik zweren dat het de nieuwe was. Nu opeens niet meer.

    1. Verdomd, ja! Ik ben vanmiddag langsgeweest. Ze hebben nummer 4 nog helemaal niet binnen (maar staat wel afgebeeld op de site). Is wel onderweg. Geld terug gehad trouwens, netjes.

Comments are closed.