vanderzande.com

Icon

"A hunch is creativity trying to tell you something"

My First Baby: de fietshelm

Egg

Overdreven vond ik ze, helmen voor kinderen. Totdat ik nu zelf kinderen heb. Eve is net drie geworden en heeft een fiets voor haar verjaardag gekregen. Met zijwieltjes. En lucky her: ze mag meteen een Egg helm testen. Mooie pothelm, geschikt voor straat-, water- en sneeuwactiviteiten, eenvoudig eigen te maken met add-ons en skins, en made in Holland! Ze vindt ‘m zo tof dat ze ‘m ook binnen graag draagt. Zoet.

My First Baby: de bakfiets

CargoBike Lang

Nou, we zijn lid geworden van de bakfietsenclub hoor. De keuze viel op een tweedehands CargoBike Lang van Bakfiets.nl uit 2011. Al wat jaren op de markt en nog steeds als beste getest. Wonderlijk hoe relaxt zo’n gevaarte fietst. Eve (3 jr) op het bankje, Jip (3 mnd) nog in de Maxi-Cosi-houder en een cabriolet tent erop. Zo’n huif is prettig want hij zit vast op de bak. Klaart het weer op, dan klap je ‘m naar beneden op de neus van de bak. Nice.

Jippie ja jee!

Jippie ja jee

Eve heeft een zusje: Jip Bende Marie van der Zande. Geboren op 20 september om 09:14 in het BovenIJ ziekenhuis te Amsterdam. 3440 gram en net als haar grote zus 52 cm lang. We zijn heel blij met haar komst. Yke verblijft nog een paar dagen in het ziekenhuis, maar maakt het verder goed.


Welkom

Op de persoonlijke site van Erwin van der Zande. Bedenker en hoofdredacteur van Bright, spoedig het tech platform van het nieuwe RTL Z. Contact: erwin@bright.nl (pgp: D3AB77BC) @evdz of skype 'erwinvanderzande'

Daar word je wijzer van

Onderwerpen

Movie ratings

Notificaties

Vul je mailadres in en ontvang een seintje als er nieuwe posts zijn op deze site.